Meny
Search
Search
Medlemsmøte SEPTEMBER

Medlemsmøte SEPTEMBER

04. september 2024
Sikkerhet og trusler på agendaen
Høstens første medlemsmøte ble avholdt på Telemarkshuset - Telemark fylkeskommune sitt hus i Skien. Fylkesordfører, Sven Tore Løkslid stod for åpningen og ønsket oss velkommen med en inspirasjonsfilm om "nye" Telemark fylke.

Tema for kvelden var SIKKERHET OG TRUSLER - fra det store makrobildet, vår regions trusler og helt ned til den enkeltes sikkerhetsrisiko.
Det var tydelig at temaet fenget, for over 80 var påmeldt. 
Minglingen startet med deilig tapas i kantinen. 

folk folk

Geir Hågen Karlsen har bak seg en lang karriere i Forsvaret, og er kjent fra mediene som ekspert på blant annet Ukrainakrigen. Han forklarte hvordan truslene fra Kina, spenningene i Midtøsten og krigen i Ukraina påvirker oss. Geir inviterte til dialog med salen, og salen responderte.

Beredskapssjef hos Statsforvalteren i Vestfold og Telemark, Jan Ruud, utfordret næringslivet til å bli bruke de muligheter som finnes og presiserte at næringslivet er en viktig nøkkel i beredskapsarbeidet.

Robert Sagmo er strategisk leder i Netsecurity. Med økt cyberkrimalitet pekte han på hvordan bedrifter må tenke sikkerhet som et utvidet begrep og se på hele sin verdikjede.

Agility Group var møtesponsor, og deres Peder E. Farmen viste oss de enorme konstruksjonene de lager ved Voldsfjorden - og hvordan deres utskiping/eksport ble påvirket av Ukrainakrigen.
Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM