Meny
Search
Search

SERTIFISERING


Elektronisk sertifisering sparer deg for tid og penger, i tillegg er det bra for miljøet da vi fjerner transporten av dokumentene.
Brukerveiledning essCert:
 
Vi sertifiserer alle dokumenter via essCert som gir deg oversikt over alle bedriftens utstedte dokumenter. Systemet både forenkler overholdelse og øker kontrollen av dokumentasjonen. For å få dokumenter sertifisert må du opprette en brukerkonto hos essCert, som er systemet vi bruker for all sertifisering. Dette er både enkelt og gratis.

Du søker om å opprette profil ved å laste ned og fylle ut skjemaet «Formal Undertaking». Send deretter det ferdig utfylte skjema til register@esscert.com. Du vil få en e-post med informasjon om innlogging innen en arbeidsdag.

Digitalt eller vått stempel
Når søknaden er godkjent og dokumentene er ferdig sertifisert av Grenland Chamber of Commerce (GCC), vil du få en epost om at dokumentene er ferdige og kan skrives ut fra din profil i essCert. Dokumentene printer du selv ut på hvitt papir. Dersom det ønskes «vått» stempel, velges «print at chamber». Dokumentene kan sendes per post, eller hentes på kontoret. Ta eventuelt kontakt.