Meny
Search
Search
Medlemsmøte OKTOBER

Medlemsmøte OKTOBER

02. oktober 2024
TELEMARK STYREPORTAL er lansert
På medlemsmøter 1. oktober ble TELEMARK STYREPORTAL lansert. 
På nyoppussede Thon Hotel Høyers fikk 100 engasjerte deltakere høre om portalen som skal øke regionens fokus på styrearbeid og legge til rette for større variasjon i styrerommene.

Under lanseringen fikk vi korte innlegg fra initiativtaker FORMUE og samarbeidsaktørene Batne, Aider og Advokatfirmaet Eurojuris Telemark DA. Daglig leder i Grenland Næringsforening Mette Sannerholt Andersen ledet deretter panelsamtale med et kompetent styrepanel: George Aubert, Trude Tvedt, Barbro Malmgren og Ranveig Sem. De ga oss tips og nye perspektiver på styrerollen, og oppfordret alle til å takke JA til eventuelle styreverv. 
Det hele ble avsluttet med smakfull middag i hotellets restaurant.

LINK TIL PORTALEN

Telemark Styreportal er en styrekandidat-database utviklet for å styrke styrearbeidet i regionen. Vårt mål er å øke kvinneandelen, sikre flere eksterne styremedlemmer, tiltrekke yngre kandidater og styrke mangfoldet med personer med internasjonal erfaring. Portalen gjør det enkelt å koble kvalifiserte kandidater med bedrifter i Telemark som trenger nye styremedlemmer.

FOLK FOLK
FOLK FOLK
 
Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM