Meny
Search
Search
GNF-Frokost SEPTEMBER

GNF-Frokost SEPTEMBER

18. september 2024
Fullbooket GNF-Frokost hos Børve Borchsenius
Vi som samfunn, det offentlige, byggenæringen og enkeltmennesker må tenke nytt i møte med nye krav og forventninger. Tema for dagen var transformasjon for byggenæringen og byutvikling.

Fra Børve Borchsenius Arkitekter fortalte daglig leder, Bård Havenstrøm Hansen, om deres historie og viste spennende prosjekter de har vært, og er involvert i. Kjersti Nordbotn og Ellen Aga Kildal er arkitekter, og viste oss hvilke utfordringer vi står ovenfor og hvordan ombruk og innovasjon kan bidra til et betydelig lave klimaavtrykk samtidig som vi kan bevare identitet og sjel.

Floodegården, som vi var i, har i løpet av få år gått fra en tomt bygg, gjennom en totalrenovering og til i dag et moderne kontorbygg med høy BREEAM score. Martin Friis, daglig leder i Rose Forvaltning, har sammen med Bratsberg Eiendom stått for denne forvandlingen. Martin fortalte og det arbeidet som er gjort for å komme i mål med et slikt vellykket prosjekt.

Til slutt var det leder i Telemark Arkitektforening, Jostein Gundersen-Aksnes, som delte tanker om hvordan vi kan utvikle våre bysentra og legge til rette for gode møteplasser.

Etter presentasjonene ble det invitert til å ta lokalene nærmere i øyesyn. Frokosten ble levert av Kirkens Bymisjon Grenland. 

folk folk
Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM