Meny
Search
Search
Medlemsmøte OKTOBER

Medlemsmøte OKTOBER

04. oktober 2022
Sterke historier fra næringslivet
Oktober medlemsmøte ble avholdt i et sprekkfullt Villa Fløyen. Over 80 personer samlet til foredrag, samtaler om livet og mingel.

Vi fikk høre direktør i NAV Vestfold og Telemark, Terje Tønnessen, redegjøre med ferske tall om situasjonen i vår region. IA-rådgiver, Ole-Petter Henriksen, viste oss en rekke gratis verktøy som NAV tilbyr bedrifter som vil ha litt ekstra fokus på mental helse og hva NAV kan bidra med.

Deretter fikk vi høre historiene til Bård Stranheim, Hanne Gro Haugland og Stein Birger Johnsen. Hva de har stått i, hvordan det oppleves å møte en krise og hvordan vi kan være gode medmennesker. Det ble noen sterke øyeblikk med livet nært på.
Til sist ble det servert fårikål og tilslørte bondepiker fra Villa Mat.







 
Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM