Meny
Search
Search
Lunsjmøte på HIP
F.v. Skjalg Aasland, Ketil Reed Aasgaard, Sverre Gotaas og Mette Sannerholt Andersen

Lunsjmøte på HIP

14. mars 2023
Den nye fylkesdirektørens planer
Vi samarbeid med Herøya Industripark arrangerte vi et lunsjmøte for parkens bedrifter, våre medlemsbedrifter og andre interesserte.
I en fullsatt sal fikk vi høre direktør på Herøya Industripark Sverre Gotaas fortelle om industriparken, og Skjalg Aasland (dir. forretningsutvikling på HIP/styreleder Grenland Næringsforening) om prosjekter fremover. Daglig leder i Grenland Næringsforening, Mette Sannerholt Andersen ledet møtet og presenterte foreningen og dens arbeid.
Til slutt hadde vi fått påtroppende fylkesdirektør i Telemark, Ketil Reed Aasgaard til å fortelle om seg selv, hans planer for det "nye" fylket og den nye organisasjonen. Veldig spennende og interessant. Ketil har bred kompetanse og ønsker å være en fremoverlent og synlig fylkesdirektør. Vi gleder oss til videre dialog og samarbeid!
 
Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM