Meny
Search
Search
Kostnadsfri opplæring av dine ansatte

Kostnadsfri opplæring av dine ansatte

14. november 2022
Har dine ansatte behov for å heve sine grunnleggende ferdigheter innen regning/ økonomi og IKT?

Nå kan du som bedrift søke offentlige midler til opplæring på lavere nivå i samarbeid med Grenland Næringsforening og Folkeuniversitetet gjennom Kompetansepluss-programmet.

Denne opplæringen er dekket av det offentlige og medfører ingen ekstrakostnad utenom at opplæringen foregår delvis i arbeidstiden.

Ta kontakt innen onsdag 23. november om du ønsker å vite mer!

Denne opplæringen skal hjelpe bedrifter og arbeidstakere som ikke har utdanning fra før, både til å få mer formell kompetanse på sikt, og til å følge med på endringene i arbeidslivet. Opplæringen skal være arbeidsrettet, og tilpasset kursdeltakerne sin arbeidsplass og bransje. Det gjør kursene relevante for arbeidslivet og motiverer deltakere til å gå på kurs.
Hvert kurs i Kompetanseplussordningen kan ha opp til 12 deltakere fra samme bransje. Hvis din bedrift ikke har nok deltakere til et helt kurs, kan du søke sammen med andre bedrifter og sammen med næringsforeningen. Hvis man får midler til kurs, vil opplæringen bli levert av Folkeuniversitetet.
Folkeuniversitetet har lang erfaring med tilpasset opplæring for arbeids- og næringsliv, og kommer gjerne med forslag til hva som passer behovene i din bransje.
Lurer du på om dette kan passe til din bedrift, eller ønsker du kanskje hjelp til å kartlegge kompetansebehovet blant dine ansatte?
Ta kontakt med Folkeuniversitetets bedriftsrådgiver:

Kirvil Schultz
Bedriftsrådgiver, Folkeuniversitetet
Tlf. 414 17 066
Epost kirvil.schultz@folkeuniversitetet.no
Les mer om Kompetansepluss på Folkeuniversitetes nettsider.
 
Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM