Meny
Search
Search
GNF tar viktig rolle

GNF tar viktig rolle

22. august 2024
Etablerer nettverk for unge

Kloke hoder og kvalifisert arbeidskraft har de siste årene blitt en knapphetsfaktor for mange virksomheter, og flere regioner i Norge satser tungt på tilflytting. Store deler av næringslivet i Grenland har et stort behov for spesifikk kompetanse, og i tillegg til å tiltrekke seg nye innbyggere, konkurrerer bedrifter internt i regionen om de samme talentene. For å unngå at de samme personene bare bytter arbeidsgiver, er det nødvendig med både økt tilflytting og tiltak for å beholde dem som flytter hit.
 

For å møte denne utfordringen har Grenland Næringsforening blant annet etablert GNF UNG – en uformell møteplass for deg mellom 20 og 40 år. Her kan du bli kjent med hva regionen har å tilby, bygge nettverk og møte andre i samme situasjon. Målet er å skape et nettverk av tilflyttere, hjemflyttere og allerede etablerte grenlendere, til glede både for enkeltpersoner og for regionen som helhet. Gjennom GNF UNG ønsker vi å bidra til at de som flytter hit skal trives, og enkelt kunne finne nye bekjentskaper med interesse for næringslivet.

 folk
 

Kick-off for GNF UNG ble avholdt 19. mars 2024 i Festiviteten i Skien, hvor 70 deltakere møtte opp. Unge bedriftsledere presenterte seg og sine virksomheter, og det var god tid til mingling. Neste samling var en Nettverkskveld på Kafe K, hvor vi fikk informasjon om Skien og Porsgrunn kommune, og praten fløt lett etterpå.


folk

Til høstens første samling skal vi besøke den høyteknologiske bedriften ENRX, med hovedkontor i Skien. De utvikler teknologi etterspurt over hele verden, og kan spille en viktig rolle i å nå klimamålene. DNB stiller med to rådgivere, som vil gi oss et innblikk i den økonomiske situasjonen, og kanskje noen gode råd på veien.

GNF UNG er åpent for alle.
 

Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM