Meny
Search
Search
Arendalsuka 2024

Arendalsuka 2024

14. august 2024
Full busstur fra Grenland

Som i fjor, fylte Grenland Næringsforening en buss og reiste til Arendalsuka på tirsdagen. I samarbeid med Grenlandssamarbeidet / Grenlandskommunene inviterte vi i år til spennende arrangementer om legemiddelindustrien, samt den populære Telemarkskvelden.
 

Midtveis i dagen tok vi turen til Nidelv Brygge, hvor vi samlet våre medlemsbedrifter til en felles lunsj. Dette ga en utmerket mulighet for uformell nettverksbygging, hvor nye bekjentskaper og relasjoner ble etablert i hyggelig omgivelser.
Etter dette var det opp til hver enkelt å oppleve det yrende livet i sentrum, og manøvrere seg i de mange hundre arrangementene som tilbys.  
 

Vi erfarer at disse turene har blitt en viktig nettverksplass, og medlemmene setter pris på muligheten til å besøke Arendalsuka på en enkel og felles måte.
Arendalsuka 2024 ble nok en gang en suksess for Grenland Næringsforening, og vi ser allerede frem til neste år!

folk folk
folk folk

Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM