Meny
Search
Search
Strømsaken - Næringslivet kan ikke vente lenger
Foto: Stortinget

Strømsaken - Næringslivet kan ikke vente lenger

15. september 2022
Strømstøttemarkering foran Stortinget
Stortinget samles mandag 19. september for å diskutere strømstøtte. Sammen med næringsforeningene i hele Sør-Norge er det søkt om og vi har fått innvilget, å holde en markering på Eidsvolls plass, rett utenfor Stortinget kl. 10.00. Møtet i Stortinget starter kl. 12.

Dette blir en fellesmarkering for næringslivet i Sør-Norge som befinner seg i de utsatte prissonene. Opplegget er enkelt: Noen få appeller fra spesielt utsatte bedrifter, politikere fra respektive benker, posisjon, opposisjon, etc. Vi satser på å få innom enten statsminister, næringsminister eller olje- og energiminister.

Vi oppfordrer våre medlemsbedrifter til å stille opp på Eidsvolls plass kl. 10. Hit kommer bedrifter fra Stavanger, Bergen, Kristiansand, Drammen, Oslo m .fl. Vi håper på god representasjon fra bedrifter i Grenland.
Opplegget er et fellesprosjekt, men koordineres på stedet av Næringsforeningen i Stavanger-regionen, som sammen med Grenland Næringsforening er ett av 14 handelskammer i Norge.

Dette er absolutt ikke hverdagskost for noen av oss, men situasjonen er prekær. Og vi tror at en felles stemme i dette tilfellet kan påvirke.

 
Næringspolitikk
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM