Meny
Search
Search
HJEM TIL JUL

HJEM TIL JUL

12. oktober 2023
Nysgjerrig på spennende jobb i Grenland?
Grenland er Norges fremste industriregion med mål om å bli verdens første klimapositive region innen 2040. Det er et hårete mål, men vi er på god vei!
Her finnes mange spennende jobbmuligheter innenfor mange bransjer og virksomheter. Vi trenger flinke folk innenfor forskning, industri, bærekraft, teknologi, helse, revisjon, ikt, og mye, mye, mer!

Bli kjent med bedrifter og spennende jobbmuligheter i et Grenland som byr på kort vei til sjø og fjell, Norges billigste kollektivtilbud med metrobusser hver 10. minutt, el-sykler og sparkesykler til leie på hvert et hjørne - og et bolig- og leiemarked med overkommelige priser.
Vil du være med å løse vår tids største utfordringer? Ta turen til Choice Hotel Porsgrunn denne kvelden der Jonis Josef er konferansier og Alexander Walmann står for underholdningen.

Arrangementet er gratis for deg som er nysgjerrig på jobbmuligheter i Grenland. 
NB! Påmeldingskvitteringen er adgangsbevis og gir deg 1 enhet gratis drikke ved ankomst!

LES MER OG MELD DEG PÅ HER

For bedrifter:
Medlemsbedrifter i Grenland Næringsforening og Powered by Telemark inviteres til å delta på stand med inntil 2 personer, en roll-up og smittende humør.
Våre medlemsbedrifter får egen e-post om dette, evnt ta kontakt til 
post@grenlandnf.no

Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM